Reference – portfolio

Ovo su neki od klijenata s kojima smo surađivali. Naši klijenti su uglavnom male i srednje velike tvrtke koje trebaju usluge izrade web stranica, održavanje web stranice ili hosting. U zadnje vrijeme proširujemo pakete usluga na edukaciju iz web dizajna i WordPressa, SEO optimizaciju i digitalni marketing. Ponosni smo što često s istim klijentom surađujemo na više projekata.


REALTY CENTER je licencirana agencija za posredovanje u prometu nekretninama. Nude veliki broj stanova, obiteljskih kuća, apartmanskih kuća, vila s bazenom, građevinskih zemljišta te hotela. Svojim klijentima nude potpunu uslugu, pronalaženje nekretnina, pravne provjere dokumentacije, uknjižba prava vlasništva, savjetodavne usluge.

Izrada web stranice je od početka išla sa dobrom pripremom. Za dobru osnovu smo odabrali Genesis framework i na njemu smo izradili cijeli projekt. Na web stranici su korištene dodatne taksonomije, izgled pregleda jedne nekretnine je prilagođen po mjeri kao i tražilica. Od dodatnih mogućnosti bi izdvojili online unos nekretnina, putem kojeg klijenti mogu samostalno poslati sve podatke o nekretnini.

cropped favicon neomedia plus orange pacman
izrada web stranice agencije za nekretnine realty center
#WordPress

DIZAJN JEDNOSTAVNE WORDPRESS WEB STRANICE MM-MARKETING.HR
dizajn jednostavne wordpress web stranice mm-marketing.hr
#WordPress

M&M Marketing je tvrtka kao niti jedna druga marketinška agencija budući da na jednom mjestu možete dobiti potpuni doživljaj photosessiona, te vlastite promocije i ostvarivanje digitalnog traga putem društvenih mreža, organizacija evenata, organizacija promocija i ostvarivanje svih vaših ideja.

Web stranica je dizajn po mjeri, napravljen u Elementor page builderu i tipični je primjer neke manje poslovne web stranice koja ima svrhu prezentacije tvrtke u online svijetu.

Web stranica je responzivna, brza i klijent je uz web stranicu dobio i službenu e-mail adresu 🙂


Prof. dr. sc. Gordana Buljan Flander, ravnateljica Poliklinike za zaštitu djece grada Zagreba četrdeset se godina svoje karijere bavi djecom. Buljan-Flander pored poslova ravnateljice Poliklinike za zaštitu djece radi i kao stalna sudska vještakinja.

Izrada web stranice gordana-buljan-flander.com je bila zanimljiva jer je napravljena na jedan noviji, drugačiji način. Naime, umjesto prakse izrade web stranice sa gotovom WordPress temom ili sa page-builderom web stranica je izrađena sa Gutenbergom.

Gutenberg je omogućio veliku fleksibilnost u radu i daje mogućnost za puno kreativnosti prilikom oblikovanja prikaza sadržaja.

cropped favicon neomedia plus orange pacman
redizajn web stranice gordana-buljan-flander.com
#WordPress

cropped photoshore logo 1311 1 1
dizajn wordpress web stranice shore.photoshore.hr
#WordPress

Photoshore je mala obiteljska tvrtka koja se koja se bavi najmom plovila. Baza im je otok Vir i najmom plovila i kajaka se može obići bilo koji od pregršt otoka Zadarskog arhipelaga (Ugljan, Pašman, Dugi Otok, Kornati, Iž, Rava, Silba, Olib itd).

Naš je zadatak bio izrada prezentacijske web stranice u WordPressu i Elementor page builderu. Dizajan je unikatan i prilagođen klijentovim željama.

Suradnja je krenila od toga da nam je klijent dostavio samo odabranu tipografiju i paletu boja, a ostatak internet stranice je nastao sa tim smjernicama


TEHNOALARM d.o.o je tvrtka iz Našica koja se od 1995. bavi zaštitnim, multimedijalnim i komunikacijskim sustavima. Imali su godinama stari webshop koji je imao minimalnu posjećenost.

Budući da je dizajn bio zastario i željeli su nešto novo i moderno napravili smo novi dizajn po mjeri u Elementor page builderu. Dizajan stranice je unikatan.

Osim novog dizajna, radili smo i migraciju starih proizvoda, narudžbi i kupaca. Uz to smo integrirali CorvusPay kartično plaćanje, te SEO optimizaciju. 

logota 1
redizajn webshopa tehnoalarm.hr
#WordPress #Woocommerce

a442 logo
a442.com.hr: izrada wordpress web stranice
#WordPress #seo #google ads

a442 je obrt iz Splita sa glavnim djelatnostima vezanim za održavanje i popravak glazbenih instrumenata: popravak klavira i pijanina, ugađanje ili štimanje klavira i pianina, intoniranje klavira i pianina, savjeti kod održavanja glasovira, savjeti prilikom kupovine glasovira, procjena instrumenta, restauracija klavira uz dugogodišnje znanje i iskustvo…

Projekt nam je posebno zanimljiv zato što suradnja traje već godinama: krenuli smo sa prvim jednostavnim dizajnom web stranice. Zatim smo krenuli u prve korake SEO optimizacije, a danas vodimo oglašivačke kampanje na Google oglasima i newsletter kampanje.

Web stranica je od početka napravljena sa namjerom da se uz kvalitetno napravljenu SEO optimizaciju i digitalni marketing dođe do što većeg broja upita za usluge.


Branimir Jelčić je profesionalni voiceover artist, spiker, narator i producent.

Izrada web stranice croatian-voiceover.com je bila posebno zanimljiva. Dizajn je unikatan i izrađen u Elementor page builderu i zasigurno jedan od naših najboljih dizajna do sada.

Web stranica ima “portfolio po mjeri” jer sadržava video i audio zapise. Specifičnost web stranice je i da je višejezična.

branimir jelcic logo scaled
redizajn web stranice croatian-voiceover.com
#WordPress

the agent logo1
redizajn wordpress web stranice the-agent.hr
#WordPress

The Agent travel agency je turistička agencija iz Zagreba koja se bavi personaliziranim obilascima turističkih znamenitosti.

Karakterizira ju što su grupe jako male (do 3 osobe) i što je vodič osoba koja će vam omogućiti drugačiji razgled znamenitosti tako što će za vas kupiti ulaznice, biti osobni vodič, biti pratnja na večeri, dogovoriti hotel…

Naš je zadatak bio izrada web stranice u WordPressu i Elementor page builderu. Dizajan je unikatan i prilagođen klijentovim željama.


Mandura.hr je webshop sa tri glavne sekcije prodaje: zaštitna oprema, odjeća i obuća; gastro (ho.re.ca.) uniforme, obuća i dodaci; te promotivni tekstil. Tvrtka koja stoji iza webshopa (Kom-trade d.o.o.) koja neprekidno posluje od 1992. godine.

Webshop je izradila druga agencija, mi smo preuzeli održavanje. Radili smo nekoliko izmjena na dizajnu i razvoj specifičnih funkcionalnosti.

Glavni zadaci su nam bili optimizirati webshop – poboljšanje korisničkog iskustva, optimizacija brzine učitavanja, povećanje broja konverzija, SEO.

logo
održavanje webshopa mandura.hr
#WordPress #Woocommerce

Dobar SHOP 2 3
DOBARZIVOT.NET: IZRADA WEBSHOPA ZA PRODAJU KNJIGA
#WordPress #Woocommerce

Iza portala dobarzivot.net stoji tvrtka Geromar d.o.o. s kojom surađujemo godinama. S ovim webshopom smo predstavili ponudu njihovih knjiga online, i omogućili narudžbe za kupce.

Webshop je baziran na gotovoj WordPress temi koji smo prilagodili njihovim potrebama. Webshop ima niz različitih mogućnosti koje smo ugradili pr. lista želja, brzi pregled artikala, opcija usporedbe artikala, filtriranje proizvoda, više načina plaćanja, blog, SEO optimizacija proizvoda itd.


Poliklinika za zaštitu djece i mladih Grada Zagreba je naš klijent s kojim već nekoliko godina ostvarujemo uspješnu poslovnu suradnju. Zadnji u nizu projekata na kojima smo radili je redizajn njihove službene stranice.

Redizajn se radio nakon 7 godina, i bilo je važno da se sav sadržaj sačuva, da web stranica bude responzivna i brza te da informacije bude lakše dostupne posjetiteljima.

Na portalu smo dodali mogućnost višejezičnog sadržaja te uskladili portal s  GDPR. 

Poliklinika logo HR 1
Redizajn portala poliklinike za zaštitu djece i mladih grada zagreba
#WordPress

mr jack black
mrjackgrillhousebar.com: izrada wordpress web stranice
#WordPress

Mr. Jack grill house & bar u Osijeku, Zrinjevac 0, su caffe bar i grill restoran gdje možete uživati u hranu i piću. Glavna tema je naravno Jack Daniels.

Web je napravljen da bude informativan i responzivan. 

Dizajn je unikatan, napravljen je u Elementor page builderu. 

Zanimljivost weba je da ima i online naručivanje hrane.


Certus obrt – EU fondovi, animacija i agencija za turizam.

Glavne usluge obrta su savjetovanje o EU fondovima, organiziranje dječjih rođendana sa stručnim animatorima i organiziranje raznih individualnih i grupnih tura uz suradnju svih agencija, firmi, obrta i turističkih vodiča.

Web stranica je moderna te tipična web stranica neke manje tvrtke. Dizajn je napravljen prilagodbom druge gotove teme. Web stranica je responzivna, brza, i napravljena je osnovna SEO optimizacija.

certus logo
certus guide: izrada wordpress web stranice
#WordPress

logo udruge sgfos 94x94 1
sgfos.com: izrada višejezične wordpress web stranice
#WordPress

Za udrugu SGFOS iz Osijeka smo dizajnirali i godinama održavamo višejezičnu WordPress web stranicu.

Udruga SGFOS neprofitna je organizacija nastala 2014. godine s ciljem organizacije i provedbe međunarodne ljetne konferencije GFOS ISUCCES 2014. Konferencija je održana i godinu dana ranije pod pokroviteljstvom Građevinskog fakulteta u Osijeku.

Web stranica je responzivna, brza, i s dizajnom po mjeri.

Dizajn je unikatan, napravljen je u Elementor page builderu. 


Poduzeće Jungić interijeri d.o.o. osnovano je u Zagrebu 2003. godine. Temeljna djelatnost tvrtke je graditeljstvo, točnije završni radovi na uređenju interijera stambenih i poslovnih objekata.

Po prvi puta od kada postoje imaju i web stranicu koju smo napravili za njih. Web stranica ima ulogu prezentacije tvrtke te njenih usluga i projekata.

Za izradu web stranice korišten je CMS WordPress i gotov predložak koji smo prilagodili klijentovim željama.

Web stranica je responzivna, brza i informativna za posjetitelje.

Jungic Logo Light 1 1
jungić interijeri d.o.o: izrada wordpress web stranice
#WordPress

ultra-lab.hr: izrada wordpress web stranice
#WordPress

Ultra-lab d.o.o je obiteljska tvrtka osnovana 2006. godine u Zagrebu, kao podrška servisu koji uspješno djeluje na području RH od 1987. godine. Tvrtka se bavi prodajom i servisiranjem laboratorijske i medicinske opreme.

Ultra-lab d.o.o je također naš dugogodišnji klijent za više usluga: izrada web stranica, održavanje web stranica, web hosting, administraciju domena, digitalni marketing.

Uz izradu web stranice sa klijentom smo radili i SEO optimizaciju sa ciljem prikupljanja novih klijenata.

Dizajn je unikatan, napravljen je u Elementor page builderu. 


Za Autokoškolu Špalj (Zagreb) na inicijativu instruktora smo napravili web stranicu u WordPressu koja ima funkcionalnost online predavanja iz autoškole.

Sa ovom web stranicom je Autoškola Špalj bila među prvim autoškolama u Hrvatskoj koja je omogućila svojim polaznicima online praćenje nastave.

Sadržaj web stranice je zaštićen te samo polaznici mogu pristupiti predavanjima. Također, na web stranici je integriran i sustava kvizova gdje polaznici mogu provjeriti svoje znanje iz Prometnih propisa i sigurnosnih pravila.

Dizajn web stranice je izrađen po mjeri u Elementor page builderu.

logo e1545916882262
Autoškola Špalj: izrada web stranicu za onlne nastavu
#WordPress

crohobby shoplogo 2
cro-hobby.com: redizajn webshopa
#WordPress

Cro-hobby.com je bio webshop sa prodajom maketarske opreme od A do Z. Nudili su proizvode iz različitih kategorija: hobby pribor, hobby alati, makete (zrakoplovi, podmornice, tenkovi, automobili…), noch diorama te razne figure.

Nakon što je webshop radio par godina, pojavila se potreba za redizajnom i dodavanjem novih mogućnosti kako bi bili u trendu. Najveći problem koji smo riješili je: kako optimizirati web stranicu da radi responzivno i brzo, bez obzira na to što ima nešto manje od 4000 artikala i 2 jezika koja su aktivni na webshopu. 

Također, izazov nam je bio i migracija svih starih podataka (narudžbi i kupaca). Projekt je ugašen 2019. godine. Dizajn je sačuvan u web arhivi.


Iza web stranice adriaticgateway.com stoji želja da se Hrvatska prezentira turistima iz SAD-a. 

Cijeli projekt vodi osoba koja je porijeklom iz Hrvatske i živi u Kaliforniji, SAD, ali s velikom željom da predstavi Hrvatsku svijetu kroz razne oblike aktivnog turizma: aktivne avanture, gastro i vinsku ponudu, predstavljanje lokacija iz Game of Thrones te ture po mjeri. 

Projekt je nastao tijekom ljeta 2017. i glavni zadatak je bio instalacija i podešavanje WordPress CMS sustava, dizajna po želji te prilagodba dizajna prema unaprijed definiram smjernicama. 

AdriaticGetawaylogo@2x 1
adriaticgateway.com: izrada wordpress web stranice
#WordPress

rafinerija ideja logotip
rafinerijaideja.com: blog o ljubavi, zdravlju, lovi i kulturi
#WordPress

Rafinerija ideja objavljuje, ako je ikako moguće, korisne tekstove o ljubavi, zdravlju, lovi i kulturi u najširem smislu riječi.

Naš je zadatak bio da prilagodimo WordPress temu, uskladimo web s GDPR pravilima te ugradimo tzv. pametne oglase od Google-a. 

Ugradnja oglasa nam je bio najveći izazov jer tema nije bila predviđena za to. 

Naknadno smo još i imali radionice za SEO optimizaciju sadržaja.

Web stranica je tipični blog dizajn, responzivna je, te brza. 

Web stranica generira pasivan prihod kroz Google Adsense.


Knjigara.com je online knjižara, gdje se u formi webshopa mogu kupiti knjige. Webshop je nastao 2013. godine, baziran je na Magento 1 CMS sustavu s custom temom.

Webshop je izradila druga agencija, mi smo preuzeli održavanje.

Naš zadatak već nekoliko godina je: hosting web shopa  te održavanja i nadogradnja sustava. Najveći izazov nam je bio ugradnja kartičnog plaćanja na webshop. Ugrađen je eToMiTreba – payment sustav RBA banke.

I s ovim klijentom smo imali prilike raditi na nekoliko projekata do sada (rafinerijaideja.com, 40kila.com, knjigara.com)

knjigara logo
knjigara.com: održavanje magento webshopa
#magento

byqvale
byqvale.no: održavanje magento webshopa
#magento

Tijekom 2017. godine smo radili kao vanjski partner na projektu održavanja Magento 1 webshopa. 

Najveći izazov na projektu je bio naučiti norveški 🙂 

Webshop posluje već par godina, razvila ga je partnerska web dizajn agencija, naš je zadatak bio preuzeti održavanje i podršku neko vrijeme. 

Održavanje i nadogradnja je podrazumijevalo: ažuriranje sustava, izmjene u dizajnu, prilagodba postojećih ekstenzija, izrada novih funkcionalnosti itd.


istra-charter.com je višejezična WordPress web stranica. 

Naš je zadatak bio napraviti WordPress temu po mjeri te popuniti sadržajem web.

Drugi važan zadatak je bila dugoročna SEO optimizacija – za glavnu ključnu riječ “istra charter” i danas je ova web stranica visoko rangirana.

Za ovog klijenta smo pored usluga web dizajna i dugi niz godina pružatelj hosting usluga za druge projekta.

rent a boat logo6 300x236
istra-charter.com: višejezična wordpress web stranica
#wordpress