Online edukacija: WordPress tečaj za početnike

Želite li naučiti samostalno izraditi WordPress web stranicu?

WordPress tečaj online je namjenjen početnicima u web dizajnu da svladaju osnove izrade web stranice. Naučiti ćemo vas kako napraviti svoju web stranicu, korak po korak! Osmislili smo online web dizajn tečaj kojim možete naučiti samostalno izraditi web stranicu.

WordPress administracijsko sučelje
WordPress administracijsko sučelje

Online WordPress edukacija je usluga koju nudimo za nove i stare klijente.

Edukaciju prilagođavamo individualno svakom klijentu. Svaka edukacija je različita jer svaki polaznik ima individualni program.

Cilj je naučiti polaznika da samostalno zna instalirati i podesiti WordPress web stranicu te da ju samostalno dalje uređuje.

Edukacija traje individualno po potrebi, no uglavnom je to između 10 i 20h da svaki polaznik samostalno zna izraditi i urediti neku osnovnu web stranicu. Tečaj može trajati i dulje, ovisno o interesu i dodatnim temama koje polaznika zanimaju.

Kontaktirajte nas već danas!

contacts1
Preferirate email?

neomedia@neomedia.hr

contacts2
Preferirate poziv?

+385 95 903 9610

Ne idemo preširoko u objašnjavanju nego rješavamo konkretan problem od starta. Od starta tražimo primjer web stranice kakvu želimo napraviti i prolazimo korak po korak kako da samostalno izradite web stranicu. Po završetku edukacije je predvidili smo i do 2h besplatne podrške unutar prvog tjedna od prolaska edukacija zbog dodatnih pitanja polaznika. 

Sa ovakvim pristupom bi objasnili dovoljno gradiva da samostalno izradite i uredite neku jednostavniju WordPress web stranicu.

Edukacija se odvija online preko Zoom platforme i možete ju pratiti iz svog doma. Svako predavanje se snima i možete mu naknadno pristupiti neograničeni broj puta.

Plaćanje se vrši unaprijed prema ponudi koju radimo individualno za svakog polaznika, a kao dodatnu pogodnost nudimo i obročno plaćanje.

Iako je program osmišljen individualno za svakog klijenta, donosimo neke od tema koje smo do sada prolazili sa klijentima:

Teme za online WordPress tečaj

Uvod u CMS sustave

Naučite osnovne pojmove, što je CMS, koliko dugo postoje, koji su najpopularniji. 

Kako instalirati WordPress

Korak po korak ćemo proči instalaciju WordPress CMS-a. Instalirati ćemo WordPress na stvarnoj domeni i hostingu i rezultat ćete odmah vidjeti.

Odabir WordPress teme

U ovom poglavlju prolazimo WordPress teme (predloške), kako ih pronači i instalirati te kako mjenjati izgled web stranice sa promjenom teme.

Unos i uređivanje sadržaja

Glavni dio ovog seminara je unos i uređivanje sadržaja. Naučiti ćemo kako unositi blog članke, stranice, slike i video zapise na web stranicu. Također, naučiti ćemo i izraditi navigaciju web stranice. 

SEO optimizacija

Naučiti ćete osnovne pojmove i tehnike kako da vaša web stranica bude vidljiva na tražilicama. Naučiti ćemo vas razlike između on-site i off-site SEO. Saznati ćete kako napisati kvalitetan sadržaj i kako istražiti temu za pisanje.

Savjeti i trikovi

U bilo kojem dijelu edukacije prolazimo vaša pitanja i učimo kako napraviti web stranicu profitabilnom. Edukaciju možemo osmisliti i po principu da prolazimo vaša unaprijed pripremljena pitanja.

Osnovni koraci online marketinga

Što kada imamo novu web stranicu i želimo povećati prodaju? Donosimo savjete, trikove i metode da vaša web stranica bolje rangira na tražilicama.

Pisanje za web

U ovom seminaru ćemo naučiti kako napisati članak za web stranicu i kako napraviti sadržaj teksta. Također, naučiti ćemo i koji je način pisanja sadržaj, a da pomaže web stranici da postane vidljivija.

Priprema za izradu webshopa

Pokretanje webshopa se može usporediti sa pokretanjem fizičke poslovnice trgovine. Ulaže se vrijeme i novac, cilj je što veća prodaja i stvaranje dobiti vlasniku. U kratkom seminaru ćemo proči najvažnija pitanja na koje trebati znati odgovor prije nego pokrenete webshop.

Osim predloženih tema, radimo i edukaciju “po mjeri”

Ako želite steči osnovno znanje o Google alatima, Ahrefs, optimizaciji slika, želite naučiti HTML, CSS… Možemo napraviti i edukaciju na tu temu. Sadržaj edukacije uvijek dogovaramo unaprijed.

Uvjerili ste se da je baš ovo ponuda za vas? Ispunite kontakt obrazac i javite nam se!


    Vaše ime (obavezno)

    Kontakt broj (obavezno)

    Vaš e-mail (obavezno)

    Kako možemo WordPress edukaciju prilagoditi vama?