095 903 9610

neomedia@neomedia.hr

online 24/7

ured u Osijeku

Naša priča

Višegodišnje profesionalno iskustvo koje smo skupljali i prije rada unutar NEOMEDIA tvrtke te veliki broj zadovoljnih klijenata potvrđuje kvalitetu usluge i predanost da našim klijentima pružimo najbolju moguću podršku za njihovo digitalno poslovanje.

Dizajniramo i razvijamo digitalnu prisutnost

Naši klijenti su male i srednje velike tvrtke sa kojima radimo na rastu i razvoju njihovog poslovanja. Raspon naših usluga je u skladu sa potrebama klijenata i nismo ograničeni.

Naš tim se sastoji od pojedinaca iz različitih područja s puno stručnosti i višegodišnjeg iskustva.

Raznolikost područja koja pokrivamo proizlazi iz našeg uvjerenja da jedino neprestanim učenjem i usvajanjem znanja možemo proizvesti vrhunske proizvode.

Digitalni svijet

Laptopi, tableti, mobiteli. Danas su sve informacije dostupne na dodir prsta. Sada je vrijeme da pokrenete svoju digitalnu prisutnost; pokrenite svoju tvrtku u digitalni svijet izradom web stranice, internet trgovine, mobilne aplikacije ili čak online oglašavanjem.

Krenite online i iskoristite sav potencijal koji vam online prisutnost omogućuje. Lakše izgradite vezu sa svojim kupcima i omogućite im da vam se obrate, kada god i gdje god žele.

Optimalan odnos cijene i kvalitete

Nastojimo postići dobar spoj cijene i kvalitete. Kreiramo ponudu s jasno specificiranom i naznačenom uslugom te cijenom izrade web stranica, bez skrivenih troškova.

Sve web stranice koje izrađujemo želimo da budu atraktivne i profesionalne web stranice koja će izgledom i kvalitetom biti koncipirana kao sredstvo s kojim ćete se obraćati krajnjim korisnicima.

Naša filozofija

Vjerujemo da je internet jako moćan marketinški alat koji može izgraditi brand, stvoriti interes za proizvod ili uslugu te donijeti opipljiv prihod i povrat investicije.

Vjerujemo i da vaša web stranica mora služiti kao dio poslovanja vaše tvrtke. Web stranica je jedan od zaposlenika vaše tvrtke. Također, vaša web stranica se treba unaprijeđivati i poboljšavati kako raste i vaše poslovanje s vremenom. Mi smo tu da vam pomognemo u tome, i radimo temelje za vaš dugoročni uspjeh.

Iako je naš primarni cilj da izradimo kvalitetne i SEO optimizirane web stranice, sekundarni cilj nam je da vam i pružimo edukaciju o najboljim praksama u web dizajnu. Želimo vam dati podršku dok vi i vaši zaposlenici koristite web stranicu kao alat promocije vaše tvrtke.

Misija

Naša misija je olakšati poslovanje malih i srednjih poduzetnika automatiziranim softverskim riješenjima koje sami razvijamo.

Vizija

U budućnosti želimo postati prvi izbor malim i srednje velikim tvrtkama koje žele IT riješenje napravljeno po mjeri
Nikola Papratović

Imate ideju? Obratite se s povjerenjem!

Moje ime je Nikola Papratović, i vlasnik sam tvrtke NEOMEDIA iz Osijeka.

Po struci sam ing. el. i web dizajnom sam se iz hobija počeo baviti 2009. Imam višegodišnje profesionalno iskustvo u struci i veliki broj različitih projekata iza sebe.

Razvoju web stranice pristupam inženjerski – uvijek nastoji izvući maksimum i postići najbolji rezultat. Uz kavu i dobru glazbenu podlogu zaboravim na vrijeme dok programiram 🙂

Osim web dizajnom, bavim se i edukacijama – predavač sam programa “Uvod u web dizajn i obradu slika” u Algebri. Predajem u online i offline nastavi.

Rekli su o nama

Izuzetno smo zadovoljni dosadašnjom suradnjom sa tvrtkom Neomedia j.d.o.o. i radom gosp. Nikole, koji nam je uvelike pomogao u izradi našeg webshop-a cro-hobby.com. Izrada webshop-a završila je u dogovorenom roku, a u istome su odrađeni i naši dodatni zahtjevi koji nisu bili unaprijed planirani. Svakome kome je potrebna usluga ove vrste preporučili bismo tvrtku Neomedia j.d.o.o.
Sve preporuke! Posao odrađen u roku, profesionalno i u skladu s očekivanjim. Sve preporuke! 🙂
Odlično složena web stranica, hvala g. Nikola
Jako sam zadovoljan web stranicom ultra-lab.hr. Pristup je od početka bio profesionalan i orginalan, svima savjetujem ovaj izbor.
Čestitka i pohvala. Odlični, kvalitetni i za svaku preporuku. Popravak moje WordPress stranice odrađeno u pola sata. Svaka čast g. Nikola
Sve pohvale, odlična suradnja
Hvala puno na brzini i susretljivosti svima u tvrtci NEOMEDIA. Imao sam problem sa WordPress temom i Webmaster alatom od Google jer mi se krivo detektirao jezik stranice i nikako nisam uspio riješiti. Potrošio sam dane na guglanje. Profesionalci su to riješili u sat vremena 🙂 Vrlo pozitivno iskustvo. Lijep pozdrav!
Izuzetno zadovoljni svime; komunikacijom, brzinom, ljubaznoscu, profesionalnoscu.. Iskrene preporuke svima!
Prezadovoljne smo sestra i ja. U 3 tjedna smo kompletnu novu firmu informatički digle na noge... Odlična usluga. Hvala g. Nikola Pozdrav iz Zagreba

Naši klijenti