Naša priča

Višegodišnje profesionalno iskustvo uz uspjehe i pogreške (a bilo ih je), koje smo skupljali i prije rada unutar NEOMEDIA tvrtke te veliki broj zadovoljnih klijenata potvrđuje kvalitetu usluge i predanost da našim klijentima pružimo najbolju moguću podršku za njihovo digitalno poslovanje.

neomedia nacin rada
Misija i vizija

NAČIN RADA

Vjerujemo da je internet jako moćan marketinški alat koji može izgraditi brand, stvoriti interes za proizvod ili uslugu te donijeti opipljiv prihod i povrat investicije.

Iako je naš primarni cilj da izradimo kvalitetne i SEO optimizirane web stranice, sekundarni cilj nam je da vam i pružimo edukaciju o najboljim praksama u web dizajnu. Želimo vam dati podršku dok vi i vaši zaposlenici koristite web stranicu kao alat promocije vaše tvrtke.

nIKOLA pAPRATOVIĆ, DIREKTOR

Vjerujemo i da vaša web stranica mora služiti kao dio poslovanja vaše tvrtke. Web stranica je jedan od zaposlenika vaše tvrtke. Također, vaša web stranica se treba unaprijeđivati i poboljšavati kako raste i vaše poslovanje s vremenom. Mi smo tu da vam pomognemo u tome, i radimo temelje za vaš dugoročni uspjeh.

MISIJA

Naša misija je olakšati poslovanje malih i srednjih poduzetnika automatiziranim softverskim riješenjima koje sami razvijamo.

VIZIJA

U budućnosti želimo postati prvi izbor malim i srednje velikim tvrtkama koje žele IT riješenje napravljeno po mjeri.

zasto odabrati nas

ZAŠTO ODABRATI NAS?

Iskustvo

Posjedujemo više od 10 godina iskustva rada za domaće i inozemne klijente iz raznih sektora.

Partnerski odnos

S našim klijentima gradimo dugoročan partnerski model suradnje temeljen na rezultatima.

Edukacije i treninzi

Rado dijelimo naše znanje putem bloga, konferencija, in-house edukacija i otvorenih seminara.

Nikola Papratovic

Moje ime je Nikola Papratović, direktor sam i osnivač tvrtke NEOMEDIA PLUS d.o.o

Po struci sam ing. el. i web dizajnom sam se iz hobija počeo baviti 2009. Imam veliko iskustvo u struci i veliki broj različitih projekata iza sebe.

Osim web dizajnom, bavim se i edukacijama – predavač sam programa “Uvod u web dizajn i obradu slika” u Algebri. Predajem u online i offline nastavi.

Ponosni sam suprug i otac. Svoje slobodno vrijeme posvećujem obitelji.

Hvala im na suradnji

Naši klijenti